WordPress website laten maken

Een mooie website is het uithangbord van uw bedrijf. Daarmee lokt u passanten naar binnen en laat u ze kennis maken met uw producten en/of diensten. Hoe krijgt u zo’n website?

 

Website laten maken?

Globeview ontwerpt en maakt zo’n prachtige, professionele website voor uw bedrijf. Zij gebruiken het meest gebruiksvriendelijke CMS systeem; WordPress waardoor voor u het gebruik erg makkelijk wordt. WordPress heeft verschillende “WordPress themes” die toegepast kunnen worden op uw website, zodat uw site precies aansluit op uw bedrijf. Echter voor het beste resultaat kunnen wij een handgemaakte website aanbevelen. Deze website wordt geheel gebouwd voor uw doelgroep, uw huisstijl en responsive ( schaalbaar ) voor alle mobiele apparaten. Dit geeft het beste resultaat omdat de website doet waarvoor hij bedacht en gemaakt is.

Om het hierboven genoemde waar te kunnen maken werken we uitsluitend met de beste partijen, WordPress voor het CMS ( beheersysteem ) , Genesis van Studiopress voor het beste framework en plugins en ten slotte Globeview voor het maatwerk van uw Child theme. De grafische vormgeving en goede vindbaarheid op internet.

genesis-logo

WordPress & Plugins

Het CMS systeem dat Globeview hanteert, beschikt over verschillende plugins. Aan de hand hiervan kan uw website aan al uw wensen voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld al uw sociale media van uw bedrijf eraan koppelen, maar ook handige formats voor nieuwsbrieven installeren.

De plugins zijn op basis van open source en meestal gratis of tegen een klein bedrag aan te schaffen

Maatwerk

De kosten die Globeview vraagt voor het maatwerk dat ze leveren, zijn op schatting. Na een gesprek maken zij een passende offerte. Hiernaast kan je via Globeview ook een domeinnaam kopen of diverse hostingpakketten bestellen. Zo heeft u alles onder een dak, een aanspreekpunt en een uitstekende service!

Online winkel

Voor een webshop bent u bij Globeview ook aan het goede adres. Samen met u bepalen ze de functionaliteiten die in de webshop moeten zitten en door middel van WordPress kunt u de webshop makkeiljk beheren. Globeview kan u ook verschillende trainingen geven om zo optimaal uw website en webshop te kunnen runnen.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.

"Dennis Schmets"

Kan ik u ergens mee helpen?  
043 450 4006

You have Successfully Subscribed!